Arctic Skänk Åtta
  • Arctic Skänk Åtta
  • Arctic Skänk Åtta

Arctic Skänk Åtta - Cement dörrar

17 150,00 kr
Tax included

Skänk Arctic med fyra dörrar. Bakom dörrarna är det ett öppet fack med en hel, flyttbar glashylla. I skåpets bakrygg finns det ett kabelhål förberett.

180x40x64, 4D

Cement dörrar

Alternativ:

Se under

Toppskiva
Underrede
Quantity

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Skänk Arctic med fyra dörrar. Bakom dörrarna är det ett öppet fack med en hel, flyttbar glashylla. I skåpets bakrygg finns det ett kabelhål förberett.

Arctic är en enkel och lättplacerad, flexibel förvaringsserie som är indelad i olika produktkategorier från och med i år; Arctic sängbord, Arctic byrå, Arctic media och Arctic skänk. Möbeln har en pushto-open funktion, som ger en stilren förvaring och är diskret med 40 cm djup. Arctic stomme, hyllplan och fronter är tillverkade av vitlackerad mdf i Lammhult i Sverige.

180x40x64, 4D

Cement dörrar

Alternativ:

Toppskiva vit matt

Toppskiva vit glas

Toppskiva vitoljad ek

Toppskiva cement

Toppskiva marmor

Underrede sockel

Underrede Benställning vitoljad ek

Underrede Benställning vitlack